Wat doen we met Tante?

Sinds afgelopen jaar werkt Simon bij Toneelvereniging Kunakra te Haps als regisseur. Daar werkt hij samen met een enthousiaste groep amateur-toneelspelers. Eind oktober zullen ze in de Posthoorn te Haps de klucht “Wat doen we met Tante?” opvoeren. Hiervoor hebben ze een kleine intro opgenomen die U hier kunt zien.

 

Korte inhoud:
Maurice en Judith zijn op vakantie in Zwitserland met hun tante Alice.
Het is geen onverdeeld genoegen, want tante is een zeer onaangename dame, die vindt dat zij in alles haar zin moet hebben, omdat zij de reis betaalt.
Bovendien dreigt zij bij elke gelegenheid haar neef te zullen onterven.
Hun tocht brengt ze in hotel “Schweizerhof” .
Het hotel wordt beheerd door Johann Schneider, die sinds enkele dagen de enige eigenaar is, want zijn broer Franz is pas gestorven.
Er is evenwel een voorwaarde aan verbonden. Franz was een fatsoenlijke, eerlijke vent en hij heeft met lede ogen gezien, dat zijn broer Johann er een heleboel geld bijverdiende met smokkelen. Hieraan heeft ook de vaste staf van het hotel meegedaan.
Franz heeft in zijn testament bepaald dat die smokkelaffaire van nu af uit moet zijn. Er is nog een voorraad smokkelwaar in het hotel, die nu maar zo gauw mogelijk de deur uit moet.
Op het meest ongelegen moment verschijnen dan Maurice en Judith onder aanvoering van tante Alice met alle gevolgen van dien!
Een klucht met een onnavolgbaar einde.

De opvoeringen zijn op:
vr. 28 oktober, 20:00
za. 29 oktober, 20:00
vr. 4 november, 20:00
zo. 6 november, 14:00

Kaarten kunt u krijgen bij Ijs en Spijs te Haps en bij P. Gerrits op de J.Frisolaan 36 te Haps.
Ook op de dag zelf, beperkt aan de zaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *